Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Lediga jobb

 

 Medarbetare i Älvdalens kommun

Tack vare ett stort engagemang bland medarbetare och de karriärmöjligheter som erbjuds inom kommunen utsågs Älvdalens kommun, 2015, till ett av Sveriges mest spännande företag inom offentlig sektor att göra karriär på. Läs mer om Älvdalens kommun ett karriärföretag.

Vi söker nu fler medarbetare. Välkommen du med!

Länk till Arbetsförmedlinges sida och alla lediga jobb i Älvdalens kommun

Vill du bli förstelärare i Älvdalens kommun - Ansök nu!

 

Lediga jobb

 • Klassassistent i F-klass, 80%, Rots skola

  Dina arbetsuppgifter blir att arbeta i F-klass och som klassassistent, men även att planera, genomföra och utvärdera undervisning i skolans fritidshem. I tjänsten ingår även arbete i arbetslag.
  På Rots skola arbetar vi i arbetslag och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Som pedagog och vuxen spelar du en viktig roll som förebild för eleverna och du har en stor betydelse för deras utveckling. Du ska kunna stötta och hjälpa elever, både i grupp och enskilt, i samarbete med erfarna och engagerade kollegor. Du skall ha en positiv elevsyn, ett positivt förhållningsätt och lätt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en hög tilltro till att alla elever kan, och du arbetar för att alla elever ska utvecklas så långt det är möjligt. Du låter eleverna vara delaktiga och ha inflytande över aktiviteterna.
  Du är öppen, nytänkande och vågar titta på ditt arbete utifrån forskning och beprövad erfarenhet för att kunna utmana dig själv och andra i ert arbete.


  Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar. Vi arbetar aktivt med värdegrunder och arbetsmiljö och har friskvård i fokus. Älvdalens kommun bygger ett samhälle för alla där delaktighet och allas lika värde är en grundförutsättning. Vi prioriterar skola och utbildning och satsar på goda läromiljöer.
  Rots skola är en F-6 skola med ca 160 elever och ligger ca 5 km utanför centrala Älvdalen. Vi har tillgång till och närhet till naturen.
  Mer...

 • Matematik och no-lärare åk 7-9, Älvdalsskolan f-9

  Du kommer att arbeta tillsammans med ett gäng härliga kollegor med tydlig vi-känsla som gemensamt ansvarar för undervisningen i matematik och no-ämnen, årskurs 7-9.

  Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och arbetar aktivt med skolutveckling. Vi har ett förhållningssätt som vilar på ansvar, tilltro och kommunikation. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande för att du, liksom dina elever, ska kunna utvecklas. I tjänsten ingår, förutom undervisning i ämnet/ämnena, mentorskap för en klass i årskurs 7-9.

  Älvdalens kommun har i dagsläget sex förstelärartjänster.
  På hela Älvdalsskolan f-9 går ca 450 elever varav ca 180 elever i årskurs 7-9.

  Vi söker dig som vill vara med och utveckla Älvdalsskolan f-9.

  Du är engagerad och har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Du gillar utmaningar och vill driva pedagogisk utveckling tillsammans med dina kollegor. Du är kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter.

  Du visar goda ledaregenskaper och har en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever och föräldrar och därigenom skapa trygghet och ordning i klasserna. Du har stor förmåga att anpassa undervisningen utifrån enskilda elevernas förmåga och behov. Du är engagerad i skolans kvalitetsarbete och du visar tydlighet i arbetet med mål och resultat. Som mentor för en grupp elever kommer du att vara en viktig person för varje enskilds elevs trivsel och möjlighet till utveckling.

  Älvdalens kommun satsar starkt på framtiden och bygger en helt ny F-9 skola.

  Byggnationen är igång och etapp 1 beräknas vara inflyttningsklar våren 2018. Nya Älvdalsskolan blir en inbjudande, öppen och trygg mötesplats för hela samhället, belägen mitt emellan det vackra tingshuset och kyrkan. Älvdalens skolor genomför en omfattande satsning på digitalisering av lärandemiljön där tillgången till digitala verktyg inom hela verksamheten stärks systematiskt.
  Vi är en starkt framtidsinriktad skolkommun med stora visioner!

  Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 540 medarbetare. Vi har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv och sport samt ett rikt kulturutbud och musikliv. Älvdalens kommun arbetar aktivt med värdegrund och arbetsmiljö och har friskvård i fokus. Kommunen har fått utmärkelsen "En av Sveriges mest intressanta offentliga arbetsplatser 2015"
  Mer...

Skip Navigation Links.

Kontakta oss

 

Älvdalens kommun

 

   

E-post: kommun@alvdalen.se                       

Tel: 0251-313 00                                             Fax: 0251-312 09
  Postadress:
Box 100, 796 22 Älvdalen
Besöksadress:
Permatsvägen 1, 796 31 Älvdalen
Org.nr:
212000-2197