Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Lediga jobb

 

 Medarbetare i Älvdalens kommun

Tack vare ett stort engagemang bland medarbetare och de karriärmöjligheter som erbjuds inom kommunen utsågs Älvdalens kommun, 2015, till ett av Sveriges mest spännande företag inom offentlig sektor att göra karriär på. Läs mer om Älvdalens kommun ett karriärföretag.

Vi söker nu fler medarbetare. Välkommen du med!

Länk till Arbetsförmedlinges sida och alla lediga jobb i Älvdalens kommun

Vill du bli förstelärare i Älvdalens kommun - Ansök nu!

 

Lediga jobb

 • 1 projektledare för projektet FRAMSTEG

  Arbetsuppgiften innebär att driva projektet FRAMSTEG. Du ska genom projektet skapa och testa en entreprenörskapsmodell som syftar till att utbilda, motivera och stötta ungdomar 16–25 år till att starta och driva eget företag. Du bör ha god förmåga att uppmuntra, stimulera och se individens egna tillgångar. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa en miljö som möjliggör för människor att förverkliga sina idéer, stärker sin självkänsla och öka sitt självförtroende.

  Du kommer vara ansvarig för planering och genomförande av projektet FRAMSTEG. Jobbet innebär att du ska ha förmåga att genomföra utbildning både i grupp och individuellt. Du behöver ha god förmåga att jobba i samverkan med andra myndigheter som t.ex. Arbetsförmedlingen.


  Utbildning
  • Du ska ha gymnasieutbildning
  • Du bör ha någon form av ledarutbildning

  Kunskap
  • Kunskaper inom entreprenörskap
  • Datorkunskap

  Erfarenhet
  • Meriterande med erfarenhet av att ha jobbat med Ung företagsamhet eller liknande
  • Meriterande om du har drivit eget företag
  • Meriterande med erfarenhet av administration och ansvar för ekonomi
  • Meriterande med erfarenhet av arbete med unga nyanlända

  Personlighet
  • Du ska vara lyhörd och ödmjuk
  • Du ska ha en god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse för människor
  • Du ska vara nyfiken och öppen för nya erfarenheter och upplevelser
  • Du ska kunna fatta beslut och vara tydlig
  Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 540 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar och har arbetsmiljö och friskvård i fokus. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund, vision och mål med fokus på medborgaren. Vi bygger för framtiden och söker dig som är öppen för nya idéer. Du som med styrka och glädje och med glimten i ögat vill vara med och utveckla Älvdalens kommun lika mycket som dig själv och dina medarbetare. Du har förmåga att entusiasmera och sprider positiv energi.
  Mer...

 • Vuxenhandläggare till individ- och familjeomsorgen i Älvdalen

  Tjänsten innebär främst kvalificerat utredningsarbete och uppföljning av beslutade insatser gällande försörjningsstöd, missbruk/beroende och våld i nära relation.

  Ditt arbete är förändringsinriktat och du kommer att utgöra en nyckelroll i arbetet med att tillsammans med klienten och hans/hennes nätverk skapa förutsättningar för ett socialt fungerande liv. Vårt arbete ska bedrivas på ett professionellt och rättssäkert sätt.

  Vi erbjuder ett introduktionsprogram, kollegial handledning, extern handledning och utbildningar som t ex fortlöpande utbildningar inom området i journalprogrammet och de datasystem vi använder.

  Stora utvecklingsmöjligheter.  Vi söker dig som har en socionomexamen och som har erfarenhet från och intresse av att arbeta med målgruppen vuxna.

  Du ska ha goda kunskaper inom gällande lagstiftning enligt SoL och LVM. Kunskap och erfarenhet av ASI är meriterande.

  Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och se positivt på ditt arbete. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men också kunna jobba självständigt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

  Datavana.

  Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med drygt 7 000 invånare och 540 medarbetare. Kommunen har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. I vår kommun finns t ex Idre Fjäll, Grövelsjön och Fulufjällets nationalpark. Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar. Vi arbetar aktivt med värdegrunder och arbetsmiljö och har friskvård i fokus.
  Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant och arbetar aktivt med utbyggnaden av fibernätverk i hela kommunen vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat. Vi satsar framgångsrikt på kompetensutveckling och har bland annat fått utmärkelsen ”En av Sveriges mest intressanta offentliga arbetsplatser 2015”
  Mer...

 • Enhetschef Samhällsenheten

  Under förvaltningschefens ledning ha ett operativt och strategiskt ansvar för enheten.
  Ansvara för ledning och uppföljning av enhetens verksamhetsområden - näringsliv, miljö, plan- och bygg, bredband, markfrågor, teknik och trafik, fastighetsfrågor och bostadsanpassning. Leda och fördela arbetet på enheten, stötta personalen i deras arbete. Arbeta för en god arbetsmiljö. Tillse att arbetet bedrivs på ett rättssäkert och kostnadseffektivt sätt. Arbeta med uppföljning och utvärdering av verksamheten.

  Utbildnings- och kunskapskrav
  • Ska ha universitets- eller högskoleutbildning inom relevant sakområde för tjänsten tex med inriktning mot entreprenörskap, plan/bygg, miljö, teknik eller juridik eller annan kompetens /utbildning som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Erfarenhet av arbete som ledare/ chef med ekonomi och personalansvar
  • B-körkort

  Personlighetskrav
  Du är en person med personlig mognad och god samarbetsförmåga. Du står för ett gott ledarskap och ditt arbetssätt är strukturerat och strategiskt.

  Med detta menar vi bl.a. att du
  • Är lyhörd och ödmjuk
  • Kan delegera
  • Har ett ekonomiskt tänkande och är en god administratör
  • Har en god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse för människor
  • Är nyfiken och öppen för nya erfarenheter och upplevelser
  • Kan se medarbetarnas kompetens och ta väl vara på den
  • Kan fatta beslut

  Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 540 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar och har arbetsmiljö och friskvård i fokus. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund, vision och mål med fokus på medborgaren.

  Vi bygger för framtiden och söker dig som är öppen för nya idéer. Du som med styrka och glädje och med glimten i ögat vill vara med och utveckla Älvdalens kommun lika mycket som dig själv och dina medarbetare. Du har förmåga att entusiasmera och sprider positiv energi.
  Mer...

 • Elevhälsan i Älvdalen söker specialpedagog

  Till vårt elevhälsoteam söker vi nu en specialpedagog för en tjänst på 80–100 %. Som specialpedagog jobbar du med elever från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Du ingår i elevhälsoteamet på skolorna, vilket leds av elevhälsochefen.

  Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av inkluderande arbete med elever i samarbete med undervisande lärare. I arbetet ingår att stötta och handleda lärare och annan pedagogisk personal, utgöra ett stöd för elever, kartlägga och undanröja hinder i olika lärmiljöer och att medverka och utveckla det pedagogiska arbetet.

  I vårt elevhälsoteam har vi specialpedagoger, kurator, språkpedagog, logoped, skolsköterskor, skolpsykolog, skolläkare och studie- och yrkesvägledare.
  Din placering är på Älvdalsskolan, men uppdraget omfattar alla skolor i Idre, Särna, Rot och Älvdalen.


  Vi vill att du är legitimerad lärare och har en vidareutbildning som speciallärare, specialpedagog eller motsvarande. Du har förmodligen arbetat som speciallärare/pedagog, gärna med särskild erfarenhet av barn och elever med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Du är väl förtrogen med skolans mål och riktlinjer, samt intresserad av att ta del av forskning inom specialpedagogik.

  Du är en person som samarbetar med andra, ser vinster med gemensamma beslut och arbetssätt, samtidigt som du tar ansvar och kan arbeta självständigt när så krävs. Dessutom brinner du för att arbeta med barn och ungdomar och vill göra skillnad.
  Körkort och god IT-vana är ett måste.


  Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med cirka 7 000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett bra kulturutbud och rikt musikliv. Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv.

  Just nu byggs "Nya Älvdalsskolan F-9". Nya Älvdalsskolan blir en inbjudande, öppen och trygg mötesplats för hela samhället. Modern lärandemiljö i multifunktionella och flexibla lokaler. Som personal i Älvdalens kommun har du en unik möjlighet att vara med och skapa framtidens skola.
  Mer...

Skip Navigation Links.

Kontakta oss

 

Älvdalens kommun

 

   

E-post: kommun@alvdalen.se                       

Tel: 0251-313 00                                             Fax: 0251-312 09
  Postadress:
Box 100, 796 22 Älvdalen
Besöksadress:
Permatsvägen 1, 796 31 Älvdalen
Org.nr:
212000-2197