Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Koka vattnet i Klitten

Dricksvattnet i byn Klitten visar spår av bakterier som kan göra dig sjuk. Hushållen rekommenderas att koka vattnet innan förtäring och matlagning.

För senaste nytt om kokningsrekommendationen se NODAVAs hemsida

AKTUELLT

Älvdalens kommun byter telefonileverantör

På tisdag morgon den 20 november byter Älvdalens kommun och kommunala bolag telefonileverantör. Det kan därför vara svårt att nå oss på telefon fram till klockan 09.00. Under telefonistoppet kan alla våra medarbetare nås som vanligt via e-post, kommun@alvdalen.se eller hemsidan www.alvdalen.se.

Lanseringen av nya alvdalen.se skjuts fram

12 november 2018

Arbetet med att skapa nytt innehåll till den nya kommunwebben alvdalen.se tar längre tid än beräknat. Webbplatsen skulle ha lanserats i slutet av november, men lanseringen skjuts nu fram till slutet av januari.

Älvdalen på andra plats i länet när Lärarförbundet presenterar sin årliga rankning av Bästa skolkommun

9 november 2018

För sjuttonde året i rad rankar Lärarförbundet Sveriges skolor. Älvdalens kommun ligger på en andra plats i Dalarna och på en 73:e plats bland landets 290 kommuner.

Kjell Tenn (c) blir nytt kommunalråd i Älvdalens kommun

9 november 2018

På kommunfullmäktiges sammanträde den 5 november valdes Kjell Tenn (c) till nytt kommunalråd och tillika ordförande för kommunstyrelsen. Till vice ordförande i kommunstyrelsen valdes Peter Egardt (s).

Älvdalens Musikskola 60 år

Älvdalens Musikskola fyller 60 år och det firas med en stor jubileumskonsert i Älvdalens sporthall lördagen den 17 november 2018 kl. 16.00.

Samråd för ny VA-plan för Älvdalens kommun

18 oktober 2018

Under hösten 2018 är VA-planen på samråd. Planhandlingarna finns utställda mellan 15:e oktober och 15:e december. Då är det möjligt för allmänheten att ta del av dem och lämna skriftliga synpunkter. Vi vill ha dina synpunkter senast 15:e december.

Ny översiktsplan för Älvdalens kommun

18 oktober 2018

En ny översiktsplan för kommunen har varit ute på samråd under våren och sedan reviderats under sommaren. Nu bedöms den vara färdig för granskning, vilket betyder att allmänheten kan ta del av planhandingarna och lämna synpunkter.

Vill du ansluta fiber? - lämna intresseanmälan

Både privatpersoner och företag kan anmäla intresse för anslutning till fibernätet Norra Dalarnas Stadsnät. Är du intresserad av fiber till din fastighet ska du göra en intresseanmälan.

Anmäl fiberanslutning

Svenskt Näringslivs årliga ranking av företagsklimatet i Älvdalen har presenterats

11 oktober 2018

Älvdalens kommun tar ytterligare kliv uppåt på rankinglistan och ligger i år på plats 87 av landets 290 kommuner. På två år har man klättrat 117 steg uppåt.

 

Älvdalens kommun

 

   

E-post: kommun@alvdalen.se                       

Tel: 0251-313 00                                             Fax: 0251-312 09
  Postadress:
Box 100, 796 22 Älvdalen
Besöksadress:
Permatsvägen 1, 796 31 Älvdalen
Org.nr:
212000-2197

 banner evenemangstips

Evenemangskalender

 

 Banner evenemangstips