Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Stort intresse för vår monter 28 - 29 maj 2009

Thomas Åhlén hjälper en intresserad besökare i vår monter

 

Stort intresse på Stockholms Central

Efter vår första dag på Stockholm central så har vi haft ett stort genomslag bland våra besökare men också, som är väldigt glädjande, har vi fått ett stort genomslag i olika medier. Dalademokraten hade igår ett reportage om vår aktivitetet och detta följdes upp av gratistidningen Metro som hade ett uppslag om aktiviteten och om vår kommun. Nu på morgonen har vi haft besök av SVT!

Vi som bemannar montern är Thomas Åhlén, Maria Åslund och Peter Entian från vårt Näringslivskontor. Vår ambition med årets aktivitet är att marknadsföra Älvdalen och att entusiasmera besökare till vår kommun och kanske på sikt att få dessa att etablera sig i vår kommun.

Gårdagen var väldigt lyckad med en stor tillströmning av besökare i montern. Det samlas in deltagare till vår tävling där man kan vinna en stugweekend eller Larz-Kristers skivor.

Fredag 29 maj

Nu kör vi igång dag 2, idag fredag 29 maj, och ser fram emot detta med spänning! Nu börjar vi närma oss lunchtid och tillströmningen av besökare till vår monter är stor. Det är jättetrevligt !

Ojojoj!! Älvdalen, Särna, Idre & Grövelsjön är populära platser för våra besökare. Igenkänningen för våra orter är tämligen hög för svenskarna som besöker oss i montern. Att vi dessutom har Idre Fjäll, Larz Kristerz och Hagström som välkända varumärken hjälper också till.

Mässan börjar dra sig mot slutet och vi är trötta men mycket glada över den anstormning av intresserade besökare som vi haft under de här två dagarna på Stockholm central.

Många utflyttare har vi träffat, den senaste var en Greta Grandin, född Isaksson, som flyttade från Älvdalen under 1970-talet

Över 200 personer har lämnat sitt namn i vår tävling och intresseförfrågan som vi nu ska hem och hantera.

 
Peter Entian
peter.entian@alvdalen.se

Kontakta oss

 

Älvdalens kommun

 

   

E-post: kommun@alvdalen.se                       

Tel: 0251-313 00                                             Fax: 0251-312 09
  Postadress:
Box 100, 796 22 Älvdalen
Besöksadress:
Permatsvägen 1, 796 31 Älvdalen
Org.nr:
212000-2197