Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Företagsrådgivning


Karin Ljudén - företagsrådgivade för etablerade företag

När du vill starta företag, utveckla ditt företag eller har en idé om en ny satsning så kan vi på Näringslivskontoret hjälpa dig. Vi vet vilken möjlighet du har att få ekonomiskt stöd och vilka olika typer av stöd som finns. Vi hjälper dig även få kontakt med ett företagsnätverk.

Starta
Älvdalens kommun erbjuder personlig rådgivning som är konfidentiell, kostnadsfri och objektiv. Vi ger dig råd kring din affärsidé, budget, marknadsföring eller vad du vill ha hjälp med inför din företagsstart. Efter att ha träffat oss lovar vi att du är bättre förberedd för livet som företagare. Vårt enda krav är att du har en företagsidé som du tror på och att du är engagerad. Vår nystartsrådgivning görs av Vår nystartsrådgivning görs av Lis Karlsson - Epost: lis.karlsson@alvdalen.se Telefon: 0251-31219 och Karin Ardefelt - Epost: karin.ardefelt@alvdalen.se Telefon: 0251-31228 

Driva och utveckla
F7 är ett kompetensutvecklingsprojekt för små företag i Norra Dalarna. F7 erbjuder företagsrådgivning för etablerade företag, föreläsningar, nätverksträffar och spridning av möjligheter hos andra företagsfrämjande aktörer allt för att företagens konkurrenskraft ska öka.

För företag med tillväxtpotential och vilja kan F7 ta in externa coacher kring sakfrågor som hindrar ett företags utveckling. Det kan handla om e-handel, marknadsföring, lönsamhet, organisation och ledarskap, försäljning, upphandling, företagsutveckling mm.
Kontakta Karin Ljuden för mer info: karin.ljuden@alvdalen.se och 0251-31 226.

För att utveckla ditt företag kan det finnas möjligheter att söka företagsstöd genom Länsstyrelsen. Det kan även finnas stöd och bidrag att söka på andra organisationer, så gå gärna in på vår blogg där vi kontinuerligt lägger ut information om olika stöd, vad som händer i vårt näringsliv och mycket mer. Du kan också läsa mer om olika företagsstöd här.


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/
http://www.f7dalarna.se/
http://mitt.coompanion.se/
www.lansstyrelsen.se/dalarna

 
Frida Torsein
frida.torsein@alvdalen.se
0251-31 232

Kontakta oss

 

Älvdalens kommun

 

   

E-post: kommun@alvdalen.se                       

Tel: 0251-313 00                                             Fax: 0251-312 09
  Postadress:
Box 100, 796 22 Älvdalen
Besöksadress:
Permatsvägen 1, 796 31 Älvdalen
Org.nr:
212000-2197