Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

[Puffar]

Nytt golv i sporthallen


Sporthallen i Älvdalen har äntligen ett nytt golv på plats. Arbetet med att byta ut golvet i sporthallen har pågått under sommaren och är nu klart för alla träningssugna.

Det är en stor kostnad men vi tycker det är viktigt att prioritera detta eftersom sporthallen används flitigt av både föreningsliv och skolelever, säger Maria Thorstensson som är kultur och fritidschef i Älvdalens kommun.

För att fortsätta att träna i en ren och fin miljö är det viktigt att använda rätt skor i hallen. Det är endast tillåtet att använda skor som är anpassade för inomhusbruk och som inte gör märken i golvet.

Passering är inte tillåten direkt in i hallen från stora entrén eftersom det är lätt att dra med sig grus och smuts utifrån. För att komma in och träna ska du istället gå in via omklädningsrummen. Som en påminnelse till alla som som tränar kommer skyltar, linjer och skohyllor att sättas upp i omklädningsrummen och i anslutning till inomhushallen.

Till alla som utövar nätsporter eller använder andra redskap vill vi också påminna om att vara försiktiga, eftersom en tappad stolpe eller annat kan ge märken och i värsta fall göra hål i golvet

Förutom nytt golv har också mörkläggningsgardinerna reparerats och fungerar som vanligt igen.

Lycka till med träningen!

Kontakta oss

 

Älvdalens kommun

 

   

E-post: kommun@alvdalen.se                       

Tel: 0251-313 00                                             Fax: 0251-312 09
  Postadress:
Box 100, 796 22 Älvdalen
Besöksadress:
Permatsvägen 1, 796 31 Älvdalen
Org.nr:
212000-2197