Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

[Puffar]

E-fakturor från Älvdalens kommun

E-fakturor från Älvdalens kommun

Om du är ansluten till en internetbank har du som privatperson nu möjlighet att förenkla betalningen av dina räkningar från Älvdalens kommun. Med tjänsten elektronisk faktura får du din faktura direkt till din internetbank i stället för på papper. Du kan ta hand om dina räkningar var du än är, allt du behöver är en internetuppkopplad dator. Tjänsten är kostnadsfri och ger en säkrare och enklare betalningshantering eftersom plusgiro, OCR-nummer, förfallodatum och belopp fylls i med automatik. Du behöver bara godkänna betalningen. Du bidrar även till en bättre miljö genom att vi kan minska pappershantering och transporter.

Anmälan

Om du vill ha e-faktura gör du din anmälan via din internetbank. När du registrerar en betalning får du en förfrågan om anmälan till e-faktura om din bank är ansluten till e-fakturatjänsten. Följ därefter anvisningarna för just din internetbank.

Har du tidigare betalat dina fakturor till Älvdalens kommun via autogiro kommer det att upphöra i och med att du ansluter dig till e-faktura. I stället kan du i flera internetbanker välja funktionen e-faktura privat med automatisk hantering.

Kontakt vid frågor

Vid frågor till Älvdalens kommun angående e-faktura till privatperson eller autogiro kan du kontakta Susanne Enochsson, susanne.enochsson@alvdalen.se eller tel 0253-596608.

 
Anders Barke
anders.barke@alvdalen.se
0251-314 56

Kontakta oss

 

Älvdalens kommun

 

   

E-post: kommun@alvdalen.se                       

Tel: 0251-313 00                                             Fax: 0251-312 09
  Postadress:
Box 100, 796 22 Älvdalen
Besöksadress:
Permatsvägen 1, 796 31 Älvdalen
Org.nr:
212000-2197