Lediga jobb

Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med cirka 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

Vi söker vikarier till våra verksamheter. Det är främst inom vård och omsorg samt barn och utbildning vi behöver vikarier, men även i simhallen och inom kosten.

Du arbetar vid behov, ibland gäller det enstaka arbetspass och ibland längre vikariat. Som vikarie är du en viktig del i helheten och ditt uppdrag bidrar till att skapa god kvalité i verksamheterna.​

Inom flera av våra verksamheter arbetar bemanningsenheten med tillsättning av vikariat. Anmäl ditt intresse till bemanningsenheten genom att klicka på länken, Timvikarie i Älvdalens kommun, nedan. Din intresseanmälan sparas hos oss i sex månader från inskick.​

För vissa tjänster samarbetar vi med Clockwork Bemanning.
För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren.

Senast uppdaterad: 26 februari 2020