Press- och informationsmaterial

Här hittar du information om kommunens grafiska profil och kontaktuppgifter till oss på kommunikationsenheten.

Vår kommunikationsenhet jobbar organisationsövergripande med att hjälpa och stötta förvaltningarna i olika kommunikationsfrågor, samt med att producera informationsmaterial.

Är du journalist och vill komma i kontakt med någon av våra chefer eller medarbetare? Vi hjälper dig att förmedla kontakter och information.

Du kan också få hjälp att hitta rätt person via vårt kontaktcenter på telefon 0251-313 00.

Vår grafiska manual beskriver bland annat

• hur och när vår logotyp ska användas
  • vilka typsnitt vi använder
  • vilka färger vi har att förhålla oss till
  • vilka grafiska element som vi kan använda för att förstärka våra budskap.

Målet är att skapa en stark, enhetlig och positiv bild av Älvdalens kommunen.

Just nu uppdaterar vi vår grafiska profil. På webbplatsen du nu besöker använder vi oss redan av grafiska element från den nya profilen.

Behöver du tillgång till logotyp eller grafiska element? Kontakta vår kommunikatör.

Senast uppdaterad: 13 augusti 2019