• Startsida
  • / Avslutning för projektet framåt

Avslutning för projektet framåt

Under 18 månader har Framåt erbjudit det lokala näringslivet utbildningar i digitalisering. Nu är det dags att summera projektet och blicka framåt.

Under våren har projektet Framåt utbildat företagare och deras anställda inom digitalisering. Närmare 50 företag har varit med.
De har bland annat fått lära sig hur man kan digitalisera företagets ekonomi, hur man syns på sociala medier och om digitala mötestekniker.
Projektet har finansierats av Europeiska socialfonden och Älvdalens kommun.
27 april är det dags att summera projektet med en slutkonferens. Deltagare kommer få kännedom kring lärdomar och effekter av projektet. Men också lyssna till intressanta föreläsare som delar med sig av kunskaper och möjligheter hur vi kan ta vara på digitaliseringens möjligheter i framtiden.

Det blir också ett utmärkt tillfälle att nätverka och runda av vintersäsongen med kollegor i Älvdalens näringsliv. Programmet är utformat så att det ska verka som en brygga från projektet till andra stödinsatser och skapa en uppdaterad bild av digitaliseringens möjligheter säger projektledare Daniel Nilsson, Älvdalens kommun.

Senast uppdaterad: 14 mars 2022