Lediga jobb

Välkommen att jobba med oss. Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Kommunen som arbetsgivare har ungefär 550 medarbetare. Vi ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

Vi söker vikarier till våra verksamheter. Det är främst inom vård och omsorg samt barn och utbildning vi behöver vikarier, men även i simhallen och inom kosten.

Du arbetar vid behov, ibland gäller det enstaka arbetspass och ibland längre vikariat. Som vikarie är du en viktig del i helheten och ditt uppdrag bidrar till att skapa god kvalité i verksamheterna.​

Inom flera av våra verksamheter arbetar bemanningsenheten med tillsättning av vikariat. Anmäl ditt intresse till bemanningsenheten genom att klicka på länken, Timvikarie i Älvdalens kommun, nedan. Din intresseanmälan sparas hos oss i sex månader från inskick.​

För vissa tjänster samarbetar vi med Clockwork bemanning. När Clockwork hjälper oss med rekryteringar listar vi de lediga tjänsterna här.
För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin.

Senast uppdaterad: 16 juni 2022