Lediga jobb

Välkommen att jobba med oss. Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Kommunen som arbetsgivare har ungefär 550 medarbetare. Vi ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

Lediga jobb - rekryteringar i samarbete med extern partner

För vissa tjänster samarbetar vi med Clockwork bemanning. När Clockwork hjälper oss med rekryteringar listar vi de lediga tjänsterna här.
För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin.

Vi söker vikarier till våra verksamheter. Det är främst inom vård och omsorg samt barn och utbildning vi behöver vikarier, men även i simhallen och inom kosten.

Du arbetar vid behov, ibland gäller det enstaka arbetspass och ibland längre vikariat. Som vikarie är du en viktig del i helheten och ditt uppdrag bidrar till att skapa god kvalité i verksamheterna.​

Inom flera av våra verksamheter arbetar bemanningsenheten med tillsättning av vikariat. Anmäl ditt intresse till bemanningsenheten genom att klicka på länken, Timvikarie i Älvdalens kommun, nedan. Din intresseanmälan sparas hos oss i sex månader från inskick.​

Brandkåren Norra Dalarna är en arbetsplats med många möjligheter och en mängd olika kompetenser!

Just nu letar vi efter dig som vill jobba som deltidsbrandman i Idre och Särna eller Älvdalen.

Att vara brandman bjuder verkligen på en spännande tillvaro. Du kommer att få göra och uppleva saker utöver det vanliga. Du kommer att vara en del i en gemenskap med ett fantastiskt bra gäng. Dessutom kommer du att få genomgå utbildning som berikar ditt liv på många plan såväl yrkesmässigt som privat. Tillsammans skapar vi trygghet för byns invånare och besökare.

Du kommer efter utbildningen att ha beredskap var fjärde vecka. Vid larm infinner du dig på brandstationen med kort varsel, byter om och åker på larmet. Utöver brand och räddningsuppdrag åker vi även vi även på så kallat IVPA-larm (i väntan på ambulans).

Om du vill satsa långsiktigt på oss är vi redo att satsa långsiktigt på dig. Hör av dig om du har frågor och funderingar!

Läs mer om att jobba som deltidsbrandman i Idre och Särna och gör en intresseanmälan. Länk till annan webbplats.

Genom Rekryteringslots Dalarna kan vi erbjuda medflyttarservice, läs mer om det på Rekryteringslots webbplats Länk till annan webbplats..

Senast uppdaterad: 25 april 2024