Vikariera hos oss

Söker du ett givande och meningsfullt jobb och vill bli en del av ett team som gör skillnad? Då ska du anmäla ditt intresse till oss. Vi söker vikarier till alla verksamheter men främst inom vård och omsorg samt barn och utbildning.

Som vikarie är du en viktig del i helheten och ditt uppdrag bidrar till att skapa god kvalité i vår verksamhet för våra äldre, elever och medborgare.

Du arbetar vid behov, ibland gäller det enstaka arbetspass och ibland under längre perioder. Arbetstiderna varierar beroende på verksamhet. 

Skicka intresseanmälan Länk till annan webbplats.

Din intresseanmälan sparas hos oss i sex månader från inskick.​

Kvalifikationer

Som person behöver du vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande. Vi värdesätter att du har en bra samarbetsförmåga och ett positivt förhållningsätt till dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du följer de rutiner och riktlinjer som gäller för aktuell arbetsplats samt att du är punktlig.

Utdrag ur belastningsregistret

För att kunna få anställning som vikarie krävs ett aktuellt utdrag från polisens belastningsregister. Tänk på att handläggningen kan vara ett par veckor så det är bra om du ansöker om ditt utdrag i samband med att du anmäler ditt intresse för arbete hos oss. Du beställer utdrag ur belastningsregistret från polisens webbsida.

Hoppas att du vill bli en av våra viktiga vikarier!

Senast uppdaterad: 29 augusti 2022